Пријавена активност за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието ДЕТСКИТЕ СРЦА НЕЗНААТ ЗА ГРАНИЦИ – Гордана Стојаноска од ООУ „КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ “- Прилеп

Цел на активноста беше собирање на средства за деца со посебни потреби кои учат во нашето училиште. Подароците беа споделени со заедничка работилница, ученици, наставници и родителите.

 

 

 

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Nobody Less

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura