Пријава за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието. ВО МЛАДИТЕ Е ИДНИНАТА, А ВО СТАРИТЕ ИСКУСТВОТО – Јасмина Мурговска ОУ „Кочо Рацина“ с.Ивањевци, Могила, ПУ с..Лозани

НЕ СИ САМ, СЕКОГАШ НИ ТРЕБА ВАШЕТО ИСКУСТВО, ВО МЛАДИТЕ Е ИДНИНАТА, А ВО СТАРИТЕ ИСКУСТВОТО, беа пораките напишани од учениците за време на работилницата. Чоколатцата ги поделивме по однапред направен план, од врата на врата, кај сите повозрасни осамени баби и дедовци низ нашето село. За нивната среќа не може да се зборува, може само да се види и почувствува. Презадоволни од нашата работа среќни, се договоривме по некое време повторно да ја повториме оваа акција , но тогаш да израдуваме уште повеќе луге, вели наставничката Јасмина Мурговска.

Bir Cevap Yazın

Nobody Less sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et