Пријавена активност за учество на конкурс ,,Pro Social Values работилница,, за имплементација на позитивни општествени норми и вредности во образованието ДЕТСКИТЕ СРЦА НЕЗНААТ ЗА ГРАНИЦИ – Гордана Стојаноска од ООУ „КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ “- Прилеп

Цел на активноста беше собирање на средства за деца со посебни потреби кои учат во нашето училиште. Подароците беа споделени со заедничка работилница, ученици, наставници и родителите.

 

 

 

Bir Cevap Yazın

Nobody Less sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Skip to content