received_2154038324830002Во рамки на работната посета на Италија, на која се дискутираше за проектните активности на проектот Pro Social Values (Просоцијално учење или учење со емпатија) – проект поддржан и  финансиран од Erazmus+ KA2 програмата на Европска Унија, во мај 2018 претставници на „Здружението за развивање и дигитализација на образованието и културното наследство ПРИЈАТЕЛИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО”,

received_2154038378163330Марина Танасоска наставничка од основното училиште ,,Григор Прличев” – Охрид, Република Македонија и Зорица Трајаноска наставничка од основното училиште ,,Св. Кирил и Методиј,,- Прилеп”, Република Македонија  остварија работна посета на основното училиште Scuola Elementare ,, Alessandro Manyoni,, во Верона.

Bir Cevap Yazın

Nobody Less sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et