received_10214986213428147Првата работна средба во рамки на проектот Pro Social Values (Просоцијално учење или учење со емпатија) – проект поддржан и  финансиран од Erazmus+ KA2 програмата на Европска Унија,  беше одржана во Стара Загора, Р Бугарија. Состанокот го водеше проектниот координатор Г-дин Стефано Кобело, а претставници од „Здружението за развивање и дигитализација на образованието и културното наследство ПРИЈАТЕЛИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО”, беа  Бојан Василев, Дарко Талески, Драгица Јорданоска и Зорица Трајаноска.

received_10155233283771247

received_10155233286106247

 

 

 

 

 

 

 

 

received_10155233284906247received_10214986213228142

 

 

 

 

 

 

received_10155233287446247received_10214986213348145

Leave a Reply

Discover more from Nobody Less

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading